Quantcast
Connect with us

Zdravo, kaj iščeš?

Srbija

KOSOVO: Policist uperil pištolo v sina Aleksandra Vučića!

KOSOVO

KOSOVO: Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na Instagramu opisal dramo, ki naj bi jo preživljal njegov sin Danilo Vučić, ko ga je ustavila kosovska policija. 

“Šele zdaj sem izvedel, kaj se dogaja na Kosovu. Danila je namreč albanska policija zaustavila nedaleč od Podujeva in od njega zahtevala, da za vsako ceno sleče majico z napisom ‘Predaja ni opcija’,” je zapisal Vučić.

“Danilo si majice ni želel sleči, zato so policisti vanj uperili pištolo in ga vprašali ‘Ime očeta?’. Odgovoril je: “Aleksandar! To je moj oče in vaš predsednik,” je na Instagramu zapisal Aleksandar Vučić in dodal, da mu majice niso slekli. “Predaja ni opcija,” je ponovil.

Kosovska policija naj bi namreč ustavila in preiskala avtomobil, v katerem je bil sin srbskega predsednika Danilo Vučić, ki je bil na Kosovu na shodu v Gračanici ob Vidovdanu.

Foto: Instagram Vučića

“Kurtiju čestitam za pogum”

Ustavili so ga na izvozu z avtoceste v vasi Trude, TV Dukagjini pa poroča, da je kosovska policija sina srbskega predsednika prisilila, da je slekel majico z napisom “Predaja ni možnost”, ker so ocenili, da gre za provokativno sporočilo.

“Čestitam Albinu Kurtiju za pogum. Ko je v moji družbi, ni tako pogumen, je pa pogumen, ko pošilja druge, da se izživljajo na tujih otrocih. Kar naj nadaljuje. Predaja ni možnost, nekateri bi se zaradi tega bali,” je sinoči dejal Vučić.

Dodal je, da bo nekoč napisal knjigo, saj se dobro vsega spominja, še posebej dogodke, povezane s Kosovom. “To bo zanimivo za ljudi,” je dejal in dodal, da je geslo “Predaja ni možnost” za vse življenje.

Sara Kovač

Kliknite za komentiranje

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MORDA VAM JE VŠEČ

EU

Danska je z veliko večino sprejela nov zakon o prosilcih za azil. Zakon so predlagali socialdemokrati, podprli pa so ga tudi liberalci. Zakon predvideva,...

Podcast

[Ernecl 1 na 1] S Kristjanom Šarcem o vodi in cepivih Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Podcast

[Ernecl 1 na 1] z g. mašnikom TLM, Vidkom Podržajem Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Kolumna

Najprej naj, ker to pač danes moraš, sicer te ljudje nemudoma napadejo, da nimaš rad njih ali da nimaš rad vseh, povem, da imam...