Quantcast
Connect with us

Zdravo, kaj iščeš?

Slovenija

Peter Gregorčič v Faktorju razkril, kaj si misli o novinarski gospodi s FDV!

Zajem zaslona/Faktor

Peter Gregorčič je doživel plaz žaljiivk o njegovi izobrazbi (doktor strojništva), ker je v Odmevih sesul “novinarskega boga” Primoža Cirmana.. Je pa odkrito povedal na Faktorju, kaj si misli o Milosavljeviči katedri za novinarstvo na FDV.

 

Peter Gregorčič se je nepričakovno znašel v soju žarometov slovenske javnosti. V oddaji Odmevi je komentiral afero Vizjak-Petan ter razkril vlogo novinarja Primoža Cirmana v celotni aferi. 

Nastop “strojnika” Petra Gregorčiča je razburil “medijsko intelektualno elito” tranzicijske levice, ki so hitro skočili v bran Cirmanu. Ker niso našli nobenega pametnega razloga, so se norčevali iz Gregorčiča, da je strojnik in da je obraz Nova24tv.

S tem so le dokazali, da aktivnim državljanom ni dovoljeno nastopati na nacionalni televiziji, le izbrani medijski eliti. A ne, Primož, Nikica, Brigita, Tea, Katarina, Barbara, Alem, Miha, Rajko?

Gregorčič je v nastopu na Faktorju na TV 3 razkril, da so vsi tisti, ki so se norčevali iz njega, da je obraz Nova24tv in “strojnik” enostavno nimajo pojma, kdo je Gregorčič. Gre za znan obraz za boljše poznavalce slovenskega političnega, družbenega in medijskega prostora.

Gregorčič razkrije, da je bil v Odmevih že trikrat, na Nova24tv pa le enkrat!

Peter Gregorčič je bil vlagatelj na Ustavno sodišče glede financiranja zasebnih šol. Kot je sam povedal, je dal izjavo za Dnevnik zaradi tega neštetokrat. Sedaj je najbolj poznan kot gostujoči komentator oddaj Faktor na TV 3 in Ura moči na Planet TV.

Gregorčič je zaradi svojih umirjenih, tehnitnih in argumentiranih stališčih trn v peti tranzicijske levice, saj Gregorčič velikokrat pove kakšno bolečo resnico. Gregorčič, kot razkrije sam, je bil do sedaj v oddaji Odmevi gost trikrat, medtem ko je bil na “problematični” Nova24tv le enkrat. Enako se je v Demokraciji pojavil samo enkrat, ko so z njim naredili intervju.

Voditelj oddaje Faktor Aljuš Pertinač, Peter Gregorčič in Marko Balažic- (Foto: Posnetek zaslona- Youtube)

Voditelj oddaje Faktor Aljuš Pertinač, Peter Gregorčič in Marko Balažic- (Foto: Posnetek zaslona- Youtube)

 

Kaj si Gregorčič misli o gospodi iz katedra za novinarstvo na FDV?

Svojo podložnost silam tranzicijske levice se je s svojo podložnostjo dobesedno blamiral predstojnik katedre za novinarstvo na FDV Marko Mislovaljević. Ta je zaradi nastopa Gregorčiča začel očitati vodstvu informativnega programa, da so kršili programske standarde. Milosavljevič pa je enako ponovil neresnična dejstva o Gregorčiču kot prvem obrazu Nova24tv.

Gregorčič v nadaljevanju zelo verjetno ugotovi težavo večinskega slovenskega novinarstva. Le ta je spet izrekel boleče besede za “strokovnjake novinarstva” iz FDV:

“Kot jaz vem, tile gospodji, ki so me kontaktirali na tak način in z vso pravico seveda vodijo katedro za novinarstvo. Mene ne čudi, da imamo mogoče tako nizek nivo novinarjev, če prihaja izpod učnega procesa takih ljudi, ki niso sposobni preveriti na internetu, s čim se kdo ukvarja,” razkrije Gregorčič.

Ob tem še doda, ali tega niso bili sposobni narediti korektno ali pa tega niso želeli narediti korektno pove še Gregorčič.

Ali se strinjate z oceno Gregorčiča, je vaša odločitev.

Kliknite za komentiranje

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MORDA VAM JE VŠEČ

EU

Danska je z veliko večino sprejela nov zakon o prosilcih za azil. Zakon so predlagali socialdemokrati, podprli pa so ga tudi liberalci. Zakon predvideva,...

Podcast

[Ernecl 1 na 1] S Kristjanom Šarcem o vodi in cepivih Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Podcast

[Ernecl 1 na 1] z g. mašnikom TLM, Vidkom Podržajem Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Kolumna

Najprej naj, ker to pač danes moraš, sicer te ljudje nemudoma napadejo, da nimaš rad njih ali da nimaš rad vseh, povem, da imam...