Quantcast
Connect with us

Zdravo, kaj iščeš?

Politika

[Prelom z naivnim evroatlanticizmom] Za vse okrivite Rusijo, Putina ali njune “satelite”!

Politico.si kot jasno distinktivni desni medij bo mogoče prepoznati tudi po drži do novic o Rusiji, Putinu, Belorusiji, Lukašenku, itn…Na Politicu.si smo izrazito skeptični do novic, ki za nas očitno prihajajo iz CIA laboratorija. Sem šteje promocija t.i. demokratičnih nasprotnikov “od CIA poimenovanih vodij kot diktatorjev”…Od Navalnyja do Lukašenkove Tihanovske…Na Politico.si ne verjamemo na prvo žogo, da gre tukaj za grass roots domoljube.

Druga stvar: Nasedanje na polovičarski pogled na vpliv obveščevalnih služb na real poliitiko in spremembe kulture. Lep primer je video, ki že nekaj časa kroži po svetu med “naivnimi desničarji”. Bivši agent KGB, Bezmenov, razlaga subverzijo komunistov na zahodu. Vse lepo in prav, ne zanikamo je, toda za neko celostno sliko moramo imeti tudi vpliv ameriških in kasneje izraelskih obveščevalnih služb na Evropo. In v zadnjem žepu imeti hipotezo, da je vse igra in da so ZDA, Rusija, CIA in KGB – morda soigralci.

Nenazadnje, Putinu je mogoče drugače gledati pod prste. V zadnjem času smo lahko opazili, da je pričel uporabljati izraze judeoglobalistov, ki koristijo temu, da Evropejci med seboj ne razpravljamo preveč o svoji identiteti in skupnih interesih: “Antisemitizem”. Da ne omenjamo, da je zelo jasno artikuliral, da prezira etnonacionalizem. To bodi za uvod, da veste, kje pri nas ste, dovolj.

 

 

Aleš Ernecl, glavni in odgovorni urednik Politico.si

 

Kliknite za komentiranje

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MORDA VAM JE VŠEČ

EU

Danska je z veliko večino sprejela nov zakon o prosilcih za azil. Zakon so predlagali socialdemokrati, podprli pa so ga tudi liberalci. Zakon predvideva,...

Podcast

[Ernecl 1 na 1] S Kristjanom Šarcem o vodi in cepivih Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Podcast

[Ernecl 1 na 1] z g. mašnikom TLM, Vidkom Podržajem Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Kolumna

Najprej naj, ker to pač danes moraš, sicer te ljudje nemudoma napadejo, da nimaš rad njih ali da nimaš rad vseh, povem, da imam...