Quantcast
Connect with us

Zdravo, kaj iščeš?

Slovenija

To je škandal, je Krkovičeve navedbe komentiral Borut Dolanc

Zajem zaslona/N1

Tako Rok Snežič kot tudi Borut Dolanc sta že zanikala navedbe svetovalca v Gen-I, Antona Krkoviča. “Niti z enim niti z drugim se nisem dobil, kaj šele da bi vedel, kaj se pogovarjata. To je škandal,”  je zapisal Dolanc, Snežič pa je Krkoviča pozval, naj mu razloži, od kje mu te besede – videla oziroma slišala se nista že vsaj eno leto. Krkovič je na novinarski konferenci Roberta Goloba namreč dejal, da mu je menjavo Goloba napovedal Snežič, glede tega pa naj bi se dobili tudi z Dolancem.

 

Ustanovitelj in prvi mož Gen-I Robert Golob se očitno noče sprijazniti s tem, da mu je mandat pač potekel, za novega pa ni dobil podpore. V ljubljanski Stari mestni elektrarni je danes uprizoril pravi šov, ki naj bi bil novinarska konferenca – v resnici pa je iskal le javno podporo, saj bi rad ostal na svojem mestu, ima se pravzaprav za blagovno znamko tega podjetja. Golob prek deležev Gen-I in  Elektra Ljubljana v družbenici Gen-EL sicer ohranja vpliv pri imenovanju nove ekipe.

Golob je med drugim povedal, da naj bi politika družbi omejevala razvoj in vstop finančnih vlagateljev, sem po njegovih besedah sodi tudi neuspešen projekt vstopa Gen-I na borzo, zdaj pa s političnim kadrovanjem poskušala še odrezati njegovo upravo. Teatralno je tudi povedal, da se bori za poslanstvo ter da ne bo dovoli, da politika uniči prihodnost naših otrok – kar bi se po njegovem mnenju očitno zgodilo z njegovim odhodom.

Kliknite za komentiranje

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MORDA VAM JE VŠEČ

EU

Danska je z veliko večino sprejela nov zakon o prosilcih za azil. Zakon so predlagali socialdemokrati, podprli pa so ga tudi liberalci. Zakon predvideva,...

Podcast

[Ernecl 1 na 1] S Kristjanom Šarcem o vodi in cepivih Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Podcast

[Ernecl 1 na 1] z g. mašnikom TLM, Vidkom Podržajem Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Kolumna

Najprej naj, ker to pač danes moraš, sicer te ljudje nemudoma napadejo, da nimaš rad njih ali da nimaš rad vseh, povem, da imam...