Quantcast
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Slovenija

(Video) Joc Pečečnik: “Če je treba bomo tudi vojno napovedali vladi in se borili za svoje pravice”

29.09.2021 Joc Pečečnik - predsednik SBC Foto: Barbara Reya/www.barbarareya.si

Podjetnik Joc Pečečnik je živi dokaz, da so v Sloveniji sanje mogoče, a le če delaš pošteno. V oddaji Ena na ena je voditelju Urošu Slaku povedal tudi nekaj pikrih na račun nove vlade.

Pečečnik napovedal nekaj krepkih na račun vlade Roberta Goloba

Pečečnika je strah namreč signalov, ki jih dobiva od nove vlade, načina, na katerega nova vlada izraža svoj pogled na podjetništvo, na ljudi, ki ustvarjamo. Ne bom kritiziral vlade, dali jim bomo svojih 100 dni, če je treba, da pokažejo kaj mislijo, ampak – če bi država skrbela, da bi bilo v Sloveniji pet odstotkov takih ljudi, kot sem jaz, ki iz praktično nič naredimo nekaj stomilijonsko podjetje, potem bi bila naša država najbogatejša na svetu, je Joc Pečečnik v oddaji Ena na ena na POP TV.

Dejal je da tej državi lahko le bog pomaga. Pravi, da je absolutno prav, da tisti, ki imajo več denarja prispevajo, vendar so tudi tukaj limiti. “Država mora skrbeti, da je varno, da je okolje stabilno, Ravno okolje pa je nestabilno in ravno je podjetništvo zaživelo, mi pa se vračamo v neke stare dneve strahu nekega socializma,” je dejal Pečečnik.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MORDA VAM JE VŠEČ

EU

Danska je z veliko večino sprejela nov zakon o prosilcih za azil. Zakon so predlagali socialdemokrati, podprli pa so ga tudi liberalci. Zakon predvideva,...

Podcast

[Ernecl 1 na 1] S Kristjanom Šarcem o vodi in cepivih Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Podcast

[Ernecl 1 na 1] z g. mašnikom TLM, Vidkom Podržajem Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Kolumna

Najprej naj, ker to pač danes moraš, sicer te ljudje nemudoma napadejo, da nimaš rad njih ali da nimaš rad vseh, povem, da imam...