Quantcast
Connect with us

Zdravo, kaj iščeš?

ZDA

(Video) Razvratu LGBT fetišistov izpostavljeni tudi otroci

LGBT
Slika je simbolična. (Foto: Flickr, Philippe Leroyer)

 LGBT:Na paradi ponosa v Los Angelesu so se sprehajale osebe v fetišističnih oblačilih, medtem ko so se medsebojno bičali, temu pa je bil izpostavljen otrok, ki je taval po ulici, izgubljen, ne vedoč, kaj se dogaja.

Pripadniki LGBTQ skupnosti na parado ponosa brezsramno pripeljejo svoje mladoletne otroke, ki so priča razvratu, goloti in sadizmu. Glede na to, da so izpostavljeni tako razvratnemu dogodku v starosti, ko so še čustveno nezreli, pa je to za normalni razvoj nesprejemljivo, povzročena škoda pa ogromna.

Po dveletnem premoru zaradi pandemije covid-19 se je Parada ponosa v Los Angeles vrnila v nedeljo, 12. junija, na novo pot v Hollywoodu. Dogodek, ki naj bi bil namenjen priznanju razvoja sosesk LGBTQ+ v prestolnicah ZDA, je eden večjih dogodkov v ZDA, zato so mu priča poleg odraslih tudi mladostniki in otroci pred puberteto.

Pa vendar pripadnike parade ne gane, ko pred majhnimi otroki paradirajo skoraj goli ali pa oblečeni v fetišistična oblačila, kar pa je še huje, ne moti niti njihovih staršev, ki svoje otroke pripeljejo, da si od blizu ogledajo vso to vulgarnost. Ker parada ponosa vsako leto pokaže prav to. In prav to prikazuje posnetek, na katerem napol goli moški paradirajo, oblečeni v fetišistična oblačila, ena od pripadnic LGBTQ+ skupnosti pa jih navdušena spremlja, s sabo pa je pripeljala tudi malega otroka in ga tej vulgarnosti izpostavila.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Vir: Nova24TV

Kliknite za komentiranje

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MORDA VAM JE VŠEČ

EU

Danska je z veliko večino sprejela nov zakon o prosilcih za azil. Zakon so predlagali socialdemokrati, podprli pa so ga tudi liberalci. Zakon predvideva,...

Podcast

[Ernecl 1 na 1] S Kristjanom Šarcem o vodi in cepivih Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Podcast

[Ernecl 1 na 1] z g. mašnikom TLM, Vidkom Podržajem Aleš ErneclGlavni in odgovorni urednik Politiko.si

Kolumna

Najprej naj, ker to pač danes moraš, sicer te ljudje nemudoma napadejo, da nimaš rad njih ali da nimaš rad vseh, povem, da imam...